Heinäkuun 2019 tiedote

Moi,

valitettavasti joudumme tosiaan perumaan kesäretkemme Turkuun la 27.7. vähäisen osallistujamäärän takia.

Tässä kuitenkin poimintoja lähiajan ohjelmistostamme;
Anita Lehtosen ja Johanna Lyömilän valokuvanäyttely Hovinkartanossa Hauholla 3-28.7.
Anita ja Johanna katsovat sopivan ajankohdan ja lähdetään kimppakyydillä ihastelemaan kuvia.

Hovinkartanolla on su 18.8. Hml seudun taideyhdistyksen tapahtuma, josta meiltä Anita, Johanna ja Pertti Heinonen.
Sinne kannattaa lähteä mukaan, paljon toimintaa.

Syyskausi alkaa to 12.9. Karjala-pirtillä, kk kilpailuaiheena Katukuvaus (oltava kuvattu elokuussa 2019), sarjoina digi ja paperi.
Esitellään myös erilaisia kameroita, objektiiveja macrosta teleen ja millaisia kuvia niillä saa.

La 14.9. järjestämme Photowalkin, eli kokoonnumme Karjala-pirtillä klo 9-11 ja lähdemme siten kuvailemaan porukalla ympäri kaupunkia.

To 10.10 kokoontumisen kilpailuaiheena Hämärä ja Toni Helaakoski (4K-Media) tulee kertomaan videokuvauksesta.
La 19.10 klo 9-15 videokuvaus järkkärillä työpaja Karjala-pirtillä, Toni tulee meitä kouluttamaan

Kesäterveisin Tomi Jokela, pj, Hml kameraseura