Elokuun tiedote

Moikka!

Pikkuhiljaa kesätaukomme loppuu ja kokoontumiset taas alkavat. Nyt tosiaan elokuussa pitää kuvata tuo syyskuun kokoontumisen kilpailuaihe eli katukuvaus. Jäsenille tämä tiedote on tullut emailina jo aiemmin.

Hml seudun taideyhdistyksellä lienee telttaosasto ensi viikonlopun Elomessuilla.

Hovinkartanolla on su 18.8. Hml seudun taideyhdistyksen tapahtuma, josta meiltä Anita, Johanna ja Pertti Heinonen.
Sinne kannattaa lähteä mukaan, paljon toimintaa.

Syyskausi alkaa to 12.9. klo 18.00 Karjala-pirtillä, kk kilpailuaiheena Katukuvaus (oltava kuvattu elokuussa 2019), sarjoina digi ja paperi.
Esitellään myös erilaisia kameroita, objektiiveja macrosta teleen ja millaisia kuvia niillä saa.

Informoidaan syksyn videokuvaustyöpajasta jne, kunhan päivämäärät varmistuvat.

Lähden opiskelemaan nyt syksyllä eli en pääse kokoontumisiin, mutta jatkan hallituksessa ja tod näk pääsen vkl työpajoihin. Vara pj Risto Liukkonen ja muu hallituksen väki ottaa enemmän vastuuta kokoontumisista. Riston gsm 040-869 6576

Terv Tomi Jokela, pj, Hml kameraseura