Vuoden kuva 2019 ohjeistus

Hei,

tässä infoa Hml kameraseuran Vuoden kuva 2019 kilpailuun liittyen.

Vuoden kuva on yksi kameraseuramme Vuoden kuvaaja kuukausikilpailuista, mutta siinä ei ole aihetta.

Kuva olla kuukausikilpailuissa menestynyt, koska tässä haetaan todellista timanttikuvaa. Digi- tai paperivoittaja on sitten arvostelijan päätöksellä paras eli Vuoden kuva. Molempien sarjojen 3 parasta saa pisteitä Vuoden kuvaaja kilpailuun.

Arvostelijana toimii Marko tai Hannu Tammela Hml Kuvapalvelusta. Voittajalle 50e lahjakortti Kuvapalveluun.

Nimeä digikuvat: kuvaajan nimi_kuvannimi jne ja paperikuvaan taakse oik yläkulmaan kuvaajan nimi+kuvan nimi.

Digikuvat Tomille emailina eli tomppa.jokela@gmail.com ja paperikuvat Hämeenlinnan Kuvapalveluun (Reskalla) viim ke 3.4.2019 klo 18

Paperikuva: materiaalina paperi, kuvan minimikoko (ei kehyksiä) = viereisten sivujen summa on vähintään 35cm. Maksimi (viereisten sivujen summa) 100cm.

Digi: pitkä sivu 2048 pikseliä, jpg

Max 3 kuvaa/sarja/osallistuja

Voi olla väri tai mustavalkoinen, ellei ole erikseen mainittu. Kaikenlainen kuvankäsittely sallittu. On mahdollista osallistua ”ei läsnäolevana”, jos kaveri lupautuu hoitamaan kuvat.

Kilpailuihin voi osallistua jäsenmaksun maksanut henkilö, tammikuu menee vielä edellisen vuoden jäsenmaksulla.

Terv Tomi Jokela, pj, 0400-469088

Vuosikokous 14.3.2019

Hei, vuosikokous 2019 on pidetty. Jatkamme samalla johtokunnalla kuin viime vuonnakin eli Anita Lehtonen, Hannu Lehtonen, Pertti Heinonen, Johanna Lyömilä, Risto Liukkonen, Reijo Onnela ja Tomi Jokela. Puheenjohtajana jatkaa Tomi Jokela.

Kiitoksemme luottamuksesta, tervetuloa mukaan toimintaamme ja aktiivisesti tekemään kameraseuratoimintaa yhdessä!

Maaliskuun kokoontuminen to 14.3.klo 18.00

Torstaina 14.3. klo 18.00 alkaen seuraava kokoontuminen, ensin sääntömääräinen vuosikokous ja sitten kuukausikilpailu; kilpailuaiheena Nopea (digi+paperi), kerrataan +ohjeistetaan kilpailusäännöt huhtikuun Vuoden kuva kilpailua varten.

”Jäsenmaksu oikeuttaa puhe- ja äänestysoikeuteen vuosikokouksessa sekä osallistumaan kameraseuran toimintaan.”

Tervetuloa!  Terv Tomi Jokela, pj, 0400-469088