Torronsuon retki la 20.10.2018

Hei !

La aamulla lähdemme kimppakyydein Torronsuon aamuvaloja kuvaamaan; lähtö Idänpään Nesteeltä klo 6.30 Reijo Onnelan johdolla ja toinen porukka lähtee Poltinaholta, Kavioura 4:n edestä Risto Liukkosen johdolla myös klo 6.30.

Lämmintä vaatetta mukaan, kameraseura tarjoaa nokipannukahvit+makkaraa. Paluu iltapäivällä fiiliksen mukaan.

Laittakaa vaikka mulle emailia ASAP, jotta osataan varata sopiva määrä syötävää tai osallistukaa Fb ryhmämme keskusteluun aiheesta.

Terv Tomi Jokela, pj.  Email: tomppa.jokela@gmail.com

Marraskuun kokoontuminen to 8.11.2018

Marraskuun kokoontumisessa (to 8.11. klo 18.00 alkaen)

kilpailuaiheena Syksy (sarjoina digi ja paperi) ja Markku ”Immo” Ruonala tulee kertomaan yökuvaamisesta (+tähtitaivas+revontulet), kannattaa ihmeessä tulla paikalle kuuntelemaan vinkkejä ja katsomaan upeita kuvia!

Lokakuun kokoontuminen 11.10.2018

Moi !

Kokoontuminen to 11.10. poikkeuksellisesti jo klo 17.00 alkaen; puramme kirjaston näyttelykuvat kehyksistä ja kilpailuaiheena Vastavärit (sarjoina digi ja paperi). Voi toki tulla vasta klo 18.00, jos ei aikaisemmin pääse.

Muistakaa maksaa tulosteenne, tilinumero sama kuin jäsenmaksussa ja viestiksi kuvien määrä jne, pienet kuvat oli 3e/kpl ja isot 5e/kpl)

Älkää maksako käteisellä, kiitos.

Kuvaajaesittelyssä Joe Tully (kuvia mm Irlannista) ja lisäksi hän näyttää muutaman kuvankäsittelykikan Photoshopilla.

Tervetuloa !