Maaliskuun tiedote

Moikka!

Vuosikokous pidettiin torstaina ja 2018 hallitukseen valittiin; Johanna Lyömilä, Pertti Heinonen, Risto Liukkonen, Hannu Lehtonen, Reijo Onnela, Anita Lehtonen ja Tomi Jokela. Puheenjohtajana jatkaa Tomi.

Seuraava kk kokoontuminen eli 12.4. klo 18.00 on Vuoden kuva, arvostelijana toimii Terho Aalto, sarjoina digi ja paperi.

Paperikuvat oltava Reskan kuvapalvelussa ma 26.3. klo 16 ja digikuvat Tomille emailiin (viim jättöaika sama). Max 3 kuvaa/sarja/kilpailija, pääpalkintoja 50e Raatikuvan lahjakortti.

Jäsenmaksu 2018 edelleen 25e, saa maksella.

Kirjaston näyttelyn kuvaehdokkaat oltava ladattu toukokuun loppuun mennessä.
Käyttäjätunnuksen ja salasanan saa hallitukselta.

Terveisin Tomi Jokela, pj
tomppa.jokela@gmail.com

Vuoden kuva 2018 ohjeistus eli huhtikuun kuvakilpailu

Hei !

Muistakaa kuukausikokous torstaina 8.3. klo 18.00 Jukolan kirjastossa; vuosikokous ja kilpailuaiheena Pinta. Jäsenmaksun 2018 saa maksaa jo!!

Vuoden kuva eli huhtikuun kilpailuaihe, sarjoina digi ja paperi. Vuoden kuva on yksi kk kilpailuista ja se lasketaan mukaan Vuoden kuvaaja pisteisiin. Kuviin sovelletaan kilpailusääntöjämme, tarkennuksena, että paperikuvassa saa olla kehykset, kunhan kuvan minimi koko täyttyy.

Nimeä digikuvat: kuvaajan nimi_kuvannimi jne ja paperikuvaan taakse oik yläkulmaan kuvaajan nimi+kuvan nimi. Max 3 digikuvaa+3 paperikuvaa/kilpailija.

Arvostelijana toimii ammattivalokuvaaja Terho Aalto. Voittajalle 50e lahjakortti Raatikuvaan.

Digikuvat Tomille emailina eli tomppa.jokela@gmail.com ja paperikuvat Hämeenlinnan Kuvapalveluun (Reskalla) viim ma 26.3. klo 16.00 !!

Terveisin Tomi Jokela, Hml kameraseura, pj