Kevää 2018 ohjelmaa

Hei, kiva, kun varsin moni uskaltautui uuteen kokoontumistilaamme eli Jukolan kirjastoon. Kirjastokortti kannattaa tosiaan päivittää Jukolan kirjastossa uuteen, niin liikkuminen tuolla Jukolan kirjastossa on helpompaa.

Seuraava kokoontuminen on to 8.3. klo 18.00 alkaen Jukolan kirjaston omalukutupa tilassa; ohjelmassa vuosikokous ja kilpailuteemana Pinta (digi ja paperi).

”Jäsenmaksu oikeuttaa puhe- ja äänestysoikeuteen vuosikokouksessa sekä osallistumaan kameraseuran toimintaan.” Muistakaa siis jäsenmaksu 2018. Kirjoittakaa Jäsenmaksu kohdan alle nimenne ja osoitetiedot. Jäsenmaksu pankkisiirto lähetetty jäsenille emailina.

Hakusessa muutama ”sitoutuva” kuvaaja su 18.3.Taideyhdistyksen juhlaan

Huhtikuun kokoontumisen kilpailuaiheena Vuoden kuva (digi ja paperi) ja siihen pyritään saamaan ulkopuolinen arvostelija. Kuvat kerätään ohjeistetusti noin 2 vk ennen huhtikuun kokoontumista.

Suljetussa Facebook ryhmässä keskustelua ja kuvia, kysykää tarvittaessa lisätietoja hallituksen porukalta.

Terveisin Tomi Jokela, pj

Helmikuun 2018 kokoontuminen 8.2. klo 18.00

Hei !

Muistakaa torstain 8.2. kokoontuminen, Hämeenlinna Jukolan kirjasto (Eeronkuja 5) Oma luku tupa klo 18.00 Sisäänpääsy vain Jukolan kirjastoon päivitetyllä kirjastokortilla. Kilpailuaiheena Mustavalkoinen (digi ja paperi) Keskellä näkyvästä ovella KORTILLA  sisään. Tervetuloa !

Tarvittaessa voi Tomille soitella 0400-469088

Henkilön Tomi Jokela kuva.