Tiedotusta 10.1.2018

Talven tapahtumia

to 11.1. klo 18.00 kuukausikokoontuminen Hallituskatu 22 eli Hämeen heimoliiton tiloissa. Kilpailuaiheena ruoka (sarjoina digi ja paperi) Tapio Aulu Mainostoimisto Preciksestä kertoo mainoskuvauksesta (still+video). Tervetuloa !

su 14.1. klo 12 alkaen Hämeen heimoliitolla ”Rompetori” eli realisoimme kameraseuran omaisuutta.

Samalla myös puramme kehyksistä Museo Militaria näyttelyn. Tarjoilut ”nyyttäri” periaatteella.

su 21.1. klo 14 Hannu Lehtonen pitää esitelmän Wanhoista kameroista.

Kokoontumistilan muutos

Jatkossa (=kevätkauden) kokoonnumme Jukolan kirjastolla (Eeronkuja 5) ns lukutupatilassa. Kannattaa hankkia kirjastokorttiin omatoimikortti ominaisuus, helpottaa kulkemista.

Etsimme edelleen pysyvää kokoontumistilaa !

Su 18.3. järjestetään Raatihuoneella Taideyhdistyksen 70v juhla, sinne tarvitaan 2-4 kuvaajaa, dokumentoidaan ennalta suunnitellusti ko juhla.