Tiedotusta Taidehaaste näyttelyistä

TAIDEHAASTE; näyttelymme Pub Birgerissä ja Museo Militariassa. Ilmeisesti Johanna Lyömilä on yksin osallistumassa/tekemässä Birgerin tekstit+kuva näyttelyä. Jos joku haluaa siihen mukaan. niin äkkiä Johannaan yhteyttä.

Museo Militarian näyttelystä vastaa Tomi; aiheena Suomen luonto, maisemat, #Suomi100 teema eli Satkun kuva näyttelyssä mukana olleet kuvat voisi sopia teemaan. Kasaamme kuvat näyttelyyn Heimoliiton tiloissa to 24.8. Ole yhteydessä Tomiin (fb, gmail tai 0400469088), jos haluat kuviasi mukaan. Aikaa on pari viikkoa, hyvin ehtii 🙂

Syksyn 2017 toimintaa

Pikku hiljaa syksy kolkuttelee ovelle ja kameraseuran toiminta aktivoituu, kannattaa lukaista tämä tiedotus, niin voi varautua jo nyt syksyn tapahtumiin ja kilpailuihin.
Perinteistä Elofotoa ei ole Elomessujen yhteydessä, pohditaan jatkossa aihetta ja ehkä muutetaan konseptia.
Taidehaaste näyttelyt 27.8. alkaen Olutravintola Birgerissä (yhteyshenkilö Johanna Lyömilä) ja Museo Militariassa (yhteyshenkilönä Tomi?). Tästä Johanna onkin informoinut mm seuran Facebook sivulla.
Hannun eläköitymisen myötä Kuvapalvelun Sibeliuksenkadun liike lopetti, mutta seuramme jäsenet saavat alennuksia Reskan Kuvapalvelusta ja Raatikuvasta. Muistakaa siis maksaa jäsenmaksu 2017.

Syyskauden ensimmäinen kokoontuminen on ke 13.9. klo 18.00 alkaen Hämeen heimoliiton tiloissa Hallituskatu 22. Kilpailuaiheet syyskuu; Ihminen tai ihmisiä työssä (digi+paperi), lokakuu: Sininen (digi ja paperi), marraskuu: Vastakohdat (digi ja paperi).
Muistakaa myös studiotutustumisreissu Forssaan la 2.9.tästä Risto laittanut emailia ja Facebook tiedotusta.
Innolla syksyyn, terveisin Tomi Jokela, pj, 0400-469088