Kesän 2017 näyttelyitä

Moikka !

Kameraseuramme osallistuu muutamaan näyttelyyn kesällä/heti elokuussa eli kannattaa kuvata ja katsella valmiiksi niitä parhaita/aiheeseen sopivimpia kuvia.

Renkoviikolla (20.7.2017 alkaen) meillä on näyttely Rengon Osuuspankissa, sinne toivotaan varsinkin Renko aiheisia kuvia ja myös mv kuvia. Ilmoittelen lähempänä lisää.

Osallistumme Taideyhdistyksen Taidehaasteeseen 25.8. alkaen Hämeenlinnan Birgerissä ja Museo Militariassa. Aiheesta oli juttu Hämeen Sanomissa 7.7.2017 ja netistä löytyy hyvin googlettamalla Taidehaaste. Johanna laittoikin jo Facebookkiin aiheesta.

Kaikki halukkaat jäsenet saavat kuviaan näytille. Apu olisi tervetullutta kuvien valinnassa ja näyttelyiden kasaamisessa.

Jutellaan tästä lisää Porvoon kuvausreissulla la 17.6.2017, olethan muistanut ilmoittautua ja maksaa jäsenmaksun 2017 (+Porvoon reissun 10e)

Kesäterveisin Tomi