Joulukuun kokoontumisen ohjelma

Vielä pieni muistutus ja ohjelmatarkennus joulukuun kokoontumiseen:

Tapaamme siis Hämeen Heimoliiton tiloissa tulevana keskiviikkona klo 18.00. Kilpailuaihe on vapaa ja sarjat ovat perinteisesti paperi ja digi. Kuukausikilpailun lisäksi Elisa Putti pitää pienimuotoisen esitelmän kymmenestä valitsemastaan kuvasta ja kertoo hieman kuvien taustoja.

Kuvaesityksen lisäksi nautimme yhdessäolosta pikkujoulujen hengessä ja osallistujien toivotaan tuovan pientä purtavaa esille tarjottavaksi. Tervetuloa nykyiset jäsenet ja uudet kiinnostuneet !!

Joulukuun kokoontuminen

Tervetuloa joulukuun kokoontumiseen 14.12.2016 klo 18.00 Hämeen Heimoliiton tiloihin osoitteessa Hallituskatu 22. Vietämme pienimuotoista pikkujoulua nyyttikestien hengessä. Eli osallistujien toivotaan tuovan mukanaa jotakin pientä purtavaa esille tarjottavaksi. Kuukauden kuvausaihe on vapaa, joten kaikki reippaasti mukaan osallistumaan ja nauttimaan hyvästä seurasta!