Jäsentiedote

Hei

Vuosikokouksessa vahvistettiin jäsenmaksu tälle vuodelle (2022) 25€.
Vuosikokouksen jälkeen katsoimme Vuoden kuva 2021 kisaan tulleet kuvat, sekä kävimme läpi arvostelijan kommentit. Kilpailun kolme parasta olivat:

1. sija   Johanna Lyömilä 2. sija   Antti Rasi 3. sija   Jaakko Airaksinen

Toukokuussa meillä on vuorossa Vasten valoa – valokuvakilpailu.Voit lähettää kolme (3) digiversiota kilpailuun. Kuvat toimitettava viimeistään maanantaina 2.5.2022 sähköpostiin anita.lehtonen@gmail.com

Kilpailussa ulkopuolinen arvostelija.

Huhtikuun kokoontuminen

Tervetuloa Hämeenlinnan kameraseuran sääntömääräiseen vuosikokoukseen

torstaina 14.4.2022,  klo 18 Karjala-pirtille, Saaristenkatu 22, Hämeenlinna.
Käsitellään sääntömääräiset asiat .Tervetuloa!
Johtokunta

Huhtikuun valokuvauskilpailu

Huhtikuussa meillä on valokuvauskilpailuna Vuoden kuva 2021. Kuvia voitte lähettää kolme kappaletta digiversioina. Vanhoja kuvia ei saa lähettää, vaan kuvien tulee olla kuvattuna vuoden 2021 aikana.Tiedostot on lähetettävä viimeistään keskiviikkona 6.4.2022 , sähköpostiin anita.lehtonen@gmail.com

Nyt innokkaana tutkimaan viime vuonna kuvattua kuvamateriaalia.
Kevät terveisin

Anita Lehtonen

Maaliskuun kokoontuminen

Hei
Maaliskuun 2022 kameraseuran kokoontuminen on ensi torstaina 10.3.2022.Kuva aiheena on ”Asetelma”. Toimittakaa 1-3 kuvaa viimeistään keskiviikkoiltana (9.3.2022)sähköpostiin anita.lehtonen@gmail.com
Kokoontuminen klo 18.00, Karjala Pirtillä, Saaristenkatu 22.

Tervetuloa
terveisinAnita Lehtonen

Marraskuun kokoontuminen

Tervetuloa Hämeenlinnan kameraseuran marraskuun kokoontumiseen torstaina 11.11.2021, klo 18.00, paikka Hämeenlinnan Palokunnantalo (Hml VPK) osoite Palokunnankatu 18. Sisäänkäynti pihan puolelta.

Autojen pysäköinti ei ole sallittu pihan puolella, joten autot voi pysäköidä linja-autoaseman takana olevalle pysäköintialueelle.

Illan ohjelmassa : 1.Lokakuun kokoontumisen kuvaustapahtuman kuvien läpikäynti, 2.Hannu Lehtonen kertoo tähtitaivaasta 3.sekä lopuksi teemme pienen kuvausharjoituksen. Ottakaa kamerat mukaan ja mikäli mahdollista myös jalusta kameralle.

Tervetuloa

Syyskuun kokoontuminen

Näin on mennyt kevät ja kesä. Nyt ollaan jo syksyn tunnelmissa.
Toivottavasti olette olleet terveinä ja jaksaneet kuvata.
Onneksi nyt pääsemme kokoontumaan. Siis ensi torstaina 10.9.2020 klo 18.00
tapaamme Karjala – Pirtillä, osoitteessa Saaristenkatu 22, Hml.
Kuvakisan aiheena on ”Sato”. Printit tuokaa mukana, mutta digi – versiot
toimittakaa minulle sähköpostiin    anita.lehtonen@gmail.com
Kuville on tiedossa yllätys arvostelija.
Tervetuloa kaikki mukaan
terveisin
pj  Anita Lehtonen

Tiedote 8.4.2020

Tämän hetkisen poikkeustilanteen johdosta kameraseuran kaikki kokoontumiset on peruttu.

Kuvatkaa tätä erikoista tilannetta. Katsellaan myöhemmin millaisia näkökulmia löysitte tästä tilanteesta. Laittakaa kuvia myös Facebook sivuille.

Aurinkoista pääsiäistä toivottelee pj Anita Lehtonen