Tammikuun kokoontuminen

Torstaina 13.1.2022 PERUTTU korona tilanteen johdosta. Nauttikaa raittiista ulkoilmasta kameran kanssa. Kuvatkaa aiheeseen ”Lähikuvia talvesta”.

Katselemme kuvia helmikuun kokoontumisessa.

Marraskuun kokoontuminen

Tervetuloa Hämeenlinnan kameraseuran marraskuun kokoontumiseen torstaina 11.11.2021, klo 18.00, paikka Hämeenlinnan Palokunnantalo (Hml VPK) osoite Palokunnankatu 18. Sisäänkäynti pihan puolelta.

Autojen pysäköinti ei ole sallittu pihan puolella, joten autot voi pysäköidä linja-autoaseman takana olevalle pysäköintialueelle.

Illan ohjelmassa : 1.Lokakuun kokoontumisen kuvaustapahtuman kuvien läpikäynti, 2.Hannu Lehtonen kertoo tähtitaivaasta 3.sekä lopuksi teemme pienen kuvausharjoituksen. Ottakaa kamerat mukaan ja mikäli mahdollista myös jalusta kameralle.

Tervetuloa

Syyskuun kokoontuminen

Näin on mennyt kevät ja kesä. Nyt ollaan jo syksyn tunnelmissa.
Toivottavasti olette olleet terveinä ja jaksaneet kuvata.
Onneksi nyt pääsemme kokoontumaan. Siis ensi torstaina 10.9.2020 klo 18.00
tapaamme Karjala – Pirtillä, osoitteessa Saaristenkatu 22, Hml.
Kuvakisan aiheena on ”Sato”. Printit tuokaa mukana, mutta digi – versiot
toimittakaa minulle sähköpostiin    anita.lehtonen@gmail.com
Kuville on tiedossa yllätys arvostelija.
Tervetuloa kaikki mukaan
terveisin
pj  Anita Lehtonen

Tiedote 8.4.2020

Tämän hetkisen poikkeustilanteen johdosta kameraseuran kaikki kokoontumiset on peruttu.

Kuvatkaa tätä erikoista tilannetta. Katsellaan myöhemmin millaisia näkökulmia löysitte tästä tilanteesta. Laittakaa kuvia myös Facebook sivuille.

Aurinkoista pääsiäistä toivottelee pj Anita Lehtonen