Tiedote 7.3.2020

Moikka, pidimme vuosikokouksen 10 hengen porukalla to 5.3.2020. Uuten hallitukseen valittiin seuraavat henkilöt; Risto Liukkonen, Johanna Lyömilä, Anita Lehtonen, Hannu Lehtonen ja uusina Esa Kivivuori, Mari Kivi ja Marko Leander. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Anita Lehtonen. Onnittelut uusille hallituksen jäsenille ja uudelle puheenjohtajalle!

Kiitoksia Pertille ja Reijolle, ja kiitokset myös omasta puolestani. Uusi hallitus informoi uudesta tehtäväjaosta jne paremmin sitten järjestäytymiskokouksen jälkeen.

Maaliskuun kokoontuminen torstaina 12.3. klo 18.00 Karjala-pirtillä klo 18.00 alkaen, tervetuloa !

Vuosikokous 2020

Moikka,
torstaina 5.3. klo 19.00 on Vuosikokous, Karjala pirtillä, Saaristenkatu 22, Hämeenlinna
Maaliskuun kokoontuminen to 12.3. klo 18.00 alkaen, kilpailuaiheena Keväinen henkilökuva
Tervetuloa!

Tammikuun tiedote 18.1.2020 (SKSL vuosinäyttely)

Hei,

Tammikuun kuukausikokoontumisessa olikin jo puhetta SKSL:n vuosinäyttelystä Tampereella. Kameraseuramme tukee näyttelyyn osallistuvia digi- ja paperikuvien osalta maksimissaan viiden (5) kuvan osalta 50%. Osallistumismaksu on 4e/kuva. Tukea hakevien kohdalta jäsenmaksumme 2020 eli 25e tulee olla maksettu 31.1.2020

Helmikuun kokoontuminen poikkeuksellisesti ke 12.2. klo 18.00, maaliskuussa vuosikokous to 5.3. klo 19.00 ja maaliskuun kuukausikokoontuminen to 12.3. klo 18.00

Tuonne Tampereelle voisi lähteä porukalla näyttelyä katsomaan ja keväällä on myös Kuva & Kamera messut Helsingissä. Ollaan aktiivisia !

Hyvää alkanutta vuotta 2020!

To 9.1. klo 18.00 vuoden 2020 ensimmäinen kokoontuminen, Karjala-pirtti, Saaristenkatu 22, Hämeenlinna.

Kilpailuaiheena Talven valoa, sarjoina digi ja paperi. Tervetuloa !

Ps. Johanna Lyömilä voitti Vuoden kuvaaja tittelin 2019, eniten kk pisteitä. Onnea!

Kilpailuaiheena Talven valoa, sarjoina digi ja paperi. Tervetuloa !

2020 kilpailuaiheet ovat seuraavat:
Sarjoina aina digi ja printti:
Tammikuu, Talven valoa
Helmikuu, Kylmä
Maaliskuu, Keväinen henkilökuva
Huhtikuu, Vuoden kuva (erillinen ohjeistus, aihe vapaa)
Toukokuu, Vasten valoa
Syyskuu, Sato
Lokakuu, Arki
Marraskuu, Nykyaika

Joulukuun 2019 kokoontuminen 12.12. klo 18.00

Hei,
Joulua kohti mennään ja torstaina 12.12. klo 18.00 on Hml kameraseuran viimeinen kokoontuminen tälle vuodelle.

Aiheina Vuoden kuvaajan julkistus eli eniten kk kilpailuista pisteitä saanut voittaa Vuoden kuvaaja palkinnon. Kilpailuaiheet vuodelle 2020 julkistetaan myös!
Paikkana tuttu Karjala-pirtti, Saaristenkatu 22

Terv Tomi Jokela, Hml kameraseura, pj

Marraskuun kokoontuminen to 14.11.

Hei,
Hml kameraseuran marraskuun kokoontuminen Karjala-pirtillä (Saaristenkatu, Hml) to 14.11.  klo 18.00 alkaen.

KK kilpailuaiheena Juhla (sarjat digi ja paperi)
Arvostellaan kuvat ”pidemmän kaavan” mukaan ja keskustellaan kuvista ja niiden arvioimisesta yleensäkin.

Lokakuun tiedote

Lokakuun kokoontuminen to 10.10.2019 klo 18.00 Karjala-pirtillä (Saaristenkatu 22, Hämeenlinna). Kilpailuaiheena Hämärä, sarjat digi ja paperi. Hannu jatkaa kameraesittelyä. Tervetuloa !

Ps. valitettavasti videotyöpaja siirtyy eteenpäin 4K-median studioremontin takia.

Elokuun tiedote

Moikka!

Pikkuhiljaa kesätaukomme loppuu ja kokoontumiset taas alkavat. Nyt tosiaan elokuussa pitää kuvata tuo syyskuun kokoontumisen kilpailuaihe eli katukuvaus. Jäsenille tämä tiedote on tullut emailina jo aiemmin.

Hml seudun taideyhdistyksellä lienee telttaosasto ensi viikonlopun Elomessuilla.

Hovinkartanolla on su 18.8. Hml seudun taideyhdistyksen tapahtuma, josta meiltä Anita, Johanna ja Pertti Heinonen.
Sinne kannattaa lähteä mukaan, paljon toimintaa.

Syyskausi alkaa to 12.9. klo 18.00 Karjala-pirtillä, kk kilpailuaiheena Katukuvaus (oltava kuvattu elokuussa 2019), sarjoina digi ja paperi.
Esitellään myös erilaisia kameroita, objektiiveja macrosta teleen ja millaisia kuvia niillä saa.

Informoidaan syksyn videokuvaustyöpajasta jne, kunhan päivämäärät varmistuvat.

Lähden opiskelemaan nyt syksyllä eli en pääse kokoontumisiin, mutta jatkan hallituksessa ja tod näk pääsen vkl työpajoihin. Vara pj Risto Liukkonen ja muu hallituksen väki ottaa enemmän vastuuta kokoontumisista. Riston gsm 040-869 6576

Terv Tomi Jokela, pj, Hml kameraseura

Heinäkuun 2019 tiedote

Moi,

valitettavasti joudumme tosiaan perumaan kesäretkemme Turkuun la 27.7. vähäisen osallistujamäärän takia.

Tässä kuitenkin poimintoja lähiajan ohjelmistostamme;
Anita Lehtosen ja Johanna Lyömilän valokuvanäyttely Hovinkartanossa Hauholla 3-28.7.
Anita ja Johanna katsovat sopivan ajankohdan ja lähdetään kimppakyydillä ihastelemaan kuvia.

Sinne kannattaa lähteä mukaan, paljon toimintaa.

Syyskausi alkaa to 12.9. Karjala-pirtillä, kk kilpailuaiheena Katukuvaus (oltava kuvattu elokuussa 2019), sarjoina digi ja paperi.

La 14.9. järjestämme Photowalkin, eli kokoonnumme Karjala-pirtillä klo 9-11 ja lähdemme siten kuvailemaan porukalla ympäri kaupunkia.

To 10.10 kokoontumisen kilpailuaiheena Hämärä ja Toni Helaakoski (4K-Media) tulee kertomaan videokuvauksesta.
La 19.10 klo 9-15 videokuvaus järkkärillä työpaja Karjala-pirtillä, Toni tulee meitä kouluttamaan

Kesäterveisin Tomi Jokela, pj, Hml kameraseura

Kesän 2019 toimintaa eli kesäretki la 27.7. (valitettavasti peruuntuu vähäisen osallistujamäärän takia)

Tervehdys,
Hämeenlinnan kameraseuran kesäretki kulkeutuu tänä kesänä Turkuun.
Retkipäivä on lauantai 27.7.2019 ja lähtö tapahtuu kello 08:00
Hämeenlinnasta Wetterhofin turistipysäkiltä. Turusta palaamme noin kello
20.
Retken hinta on jäseniltä 10€ ja ei jäseniltä 20€ (Maksu käteisellä bussissa, ei tilisiirtoa)
Viimevuotiseen tapaan olemme saaneet tarjouksen bussiyhtiöltä 20 ja 50
paikkaisesta linja-autosta ja bussiyhtiö tarvitsee tiedon bussin koosta
tiistaina 09.07, joten sitovat ilmoittautumiset retkelle viimeistään
maanantaina 08.07.2019.
Ilmoittautumiset sähköpostilla Pertille, osoite
pertti.heinonen@laitikko.fi tai tekstiviestillä numeroon 040-5700 600
Retken tarkempi ohjelma viikolla 25.